Теч от водопровод – откриване на ВиК теч

Гаматерм ООД отрива и отстранява теч от водопровод и канализация. Избиване на теч по ВиК инсталацията може да се случи по всяко време, дори когато не сте вкъщи. Когато забележите наличие на мокро петно или влага във вашия дом, не изпадайте в паника. Потърсете ни. Повредата вече е настъпила и ние ще Ви помогнем да решите проблема на достъпни цени за откриване на течове.

теч от водопровод, теч от канализация, откриване на теч

Гаматерм ООД имаме на разположение съвременна апаратура за откриване на течове по ВиК  инсталации. Локализираме точно скрити течове, течове в баня, теч от тераса, течове от  съседи, теч от покрив, теч от душ кабина, теч от вана, теч от кухня, теч от комин, теч от мазе, както и теч от парна инсталация и тръби за парно. Течовете могат да бъдат видими или скрити. Когато не е видим проблема се налага извършване на диагностика със специални уреди. Най-точно това може да стане с използването на метода на инфрачервената термография. Методът е достатъчно надежден за намиране на скрити течове по ВиК системите.

В последно време метода е широко прилаган в областта на ВиК услугите. Използването на инфрачервена камера помага за откриването и отстраняването на течове от балкони и покриви, течове от бани на съседи, течове на труднодостъпни места, аварии причинени от подово отопление и други различни течове с неясно местоположение и причина. Инфрачервената термография позволява бързо и точно определяне мястото на течове от скрити под замазки и санитарни плочки тръби, които са невидими за човешкото око.

Намирайки скрития теч с помощта на инфрачервената термография, ще бъде необходим ремонт на по-малък участък. А минималните повреди при ремонта означава, че ще бъдат необходими и по-малко разходи за отстраняване на теча.

  • Теч от водопровод и канализация. ВиК течове в София
  • Опитни специалисти при авария 24/7

Теч от водопровод – установяване и ремонт на теч от ВиК инсталации

Разполагаме и с други технически средства и уреди за откриване на скрити течове. Това са апаратури, преработващи ултразвука. С тяхна помощ лесно може да се открие теч дори и там, където не се вижда или е извън обсега на инфра диагностиката. Друг уред е ел. магнитния резонанс.  Благодарение на него може да се диагностицират проблеми при сенки и кухини, което е затруднение за стандартните уреди и способи за откриване на течове като ултразвуковия и инфрачервената диагностика.

Ние не само ще открием проблема, но и ще го отстраним. Фирмата разполага с екипи от обучени специалисти за откриване и отстраняване на проблеми по ВиК инсталациите без къртене.

Водопроводчици на Гаматерм ООД се справят с всякакви проблеми, благодарение на своя опит и професионализъм и не на последно място на модерната техника и апаратура, с която работят. Издаваме протоколи за направения анализ и гаранция.

Цени за откриване на течове по ВиК инсталации

Гаматерм ООД има следната ценова листа за откриване на скрити течове в къщи и апартаменти:

За посещение на адрес –  Цена: 58,00 лв.

Цена за консултация / без обследване 28,00 лева

За обследване на първото помещение (до 18 м2) –  Цена: от 198,00 лв., а за всяко следващо помещение – Цена: 58,00 лв.

Ако се търси скрит теч на тераса, балкон или покрив, работим със следните цени:

За посещение на адрес –  Цена: 58,00 лв.

За обследване до 18 м2 –  Цена: от 198,00 лв., а при необходимост от обследване до 180 м2 – от 9,10 лв на линеен или квадратен метър.

За обследване над 180 м2 – по договаряне.

Цените са с ДДС.

Забележки

Цените за откриване на теч по фасади, покриви, балкони са ориентировъчни. За всеки конкретен случай цена се получава след оглед.

Клиентите трябва да знаят, че откриването на скрит теч е търсене на причината. Това налага обследване на проблема до неговото откриване. Понякога се налага обследване на по-голям брои помещения и обследване за теч на нестандартни помещения, като подтавански помещения. Цените за такива помещения се определят на място от термографа на фирмата.

След завършване на изследването, фирма Гаматерм ООД може да Ви даде безплатно заключение за причината на теча на място. Издаваме също така следните документи удостоверяващи причината за скрития теч:

Оферта за отстраняване на теча – Цена: Безплатно 

Официален констативен протокол за липса на теч от инсталация – 88,00 лв.

Официален констативен протокол за причината и мястото на теча – Цена: 88,00 лв.

Нотариално заверено копие констативен протокол – по договаряне.

Цените са в български лева и са с ДДС и без включени материали! Такса посещение се добавя към изготвена писмена оферта за диагностика или ремонт. Поради честата промяна на цените на материалите, си запазваме правото на промяна в цените на услугите без предупреждение!

Офертата за отстраняване на теча се получава от един до три работни дни на емейл адреса, който сте оставили за контакт. При спешни и неотложни случаи оферта се дава до 2 часа след обследване.

При отстраняване на течове в София получавате гаранция за качеството на извършената услуга. Доверете се на професионализма ни, ние ще сме Ви само от полза. Възползвайте се от достъпните ни цени за откриване на течове.

Предлагаме още диагностика на теч в банята, ВиК услуги по домовете, ремонт на ВиК София.

Имате ли въпроси?

0882285230