Отоплителни котли - доставка, монтаж и ремонт

отоплителни котли

 Гаматерм ООД предлага доставка и монтаж на различни видове отоплителни котли. Ние разполагаме с професионално обучени специалисти за монтаж и поддръжка на котли на твърдо гориво, газови котли и котли на ток – електрически. Наш специалист ще Ви посети и ще получите професионална консултация за възможностите, които предлагаме, съобразявайки се с конкретната ситуация и вашите желания. Още преди много години хората са се отоплявали с печки на твърдо гориво.

Днес ситуацията е същата, но вече доста съвременена. С развитието на новите технологии се налага отоплението с парно, чрез една обща горивна камера (котел) и система от тръби и радиатори.

Основен предмет на дейност за фирмата ни е производството и поправката на котли под налягане, цялостната газификация на сгради и изграждането на котли на биомаса и пелети.

  • Ремонт на отоплителни котли
  • Доставка и монтаж на отоплителни котли

Отоплителни котли на ниски цени

Този вид отопление има своите предимства. Прилага се при еднофамилни къщи и малки кооперации. Използва се само една камера за горене, която в зависимост от енергийният източник (газ, ток или твърдо гориво) изисква повече или по-малко грижи и почистване.

Чрез система от тръбна инсталация и радиатори се отоплява цялото жилище. Монтираните вентили позволяват подаваната топлина да се регулира съобразно нуждите на отделните помещения. По този начин се реализират икономии. Освен отопление на жилището може да се осигури и топла вода за битови нужди.

Едни от най-популярните производители на котли у нас са фирмите Ерато, и Дипломат. Освен котел от български производители, можем да ви предложим и от широка гама вносни котли – чешки, турски, руски, китайски. Гаматерм ЕООД издава гаранция за извършеният монтаж на котли, покриваща се с продължителността на гаранцията на производителя.

Продажба и монтаж на радиатори за София, безплатна доставка до дома на клиента. Ремонт на алуминиеви радиатори и панелни радиатори.