Доставка на бойлер. Монтаж на всички видове бойлери

монтаж на бойлер

Гаматерм ООД предлага на своите клиенти доставка на бойлер и последващ монтаж, като за целта извършваме консултация за избор на нов бойлер по телефона, посещение на техник на адрес и богат избор от електрически обемни бойлери, комбинирани бойлери и проточни бойлери.  Моделите бойлери може да видите в нашият онлайн магазин за бойлери.

При поръчка на бойлер от нашият магазин за бойлери вие получавате: безплатна доставка в рамките на град София, демонтаж на старият бойлер и монтаж на нов бойлер, като при нужда извозваме старият бойлер до определените за целта места.

Монтиране на бойлери се предлага само за клиентите закупили бойлер от нас. Гаранцията за монтаж е 60 месеца. Предлагаме доставка на всички необходими материали за монтажа на уреда. 

  • Доставка на всички видове бойлери
  • Монтаж на бойлер по домовете в София и околността

Опитни специалисти за доставка и монтаж на бойлер в София

Гаматерм ООД е фирма с голям опит в монтаж на бойлери по домовете. Нашите екипи от специалисти са с професионален опит и извършват всички услуги бързо и качествено.
 
Бойлера е електрически уред, необходим на всяко домакинство, което няма централно топлоподаване. Бойлерите са три основни вида, като начин на работа и устройство: това са проточен бойлер, обемен бойлер и комбиниран бойлер със серпентина.
 

Трита основни модификации бойлери се предлагат от почти всички пройзводители с голямо разнообразие от модели. Бойлерите са предназначени да задоволяват нуждата от топла вода за баня, за чешма, за кухня или за промишлени нужди.

Избора на бойлер е труден и при липса на необходимите познания може да си закупите неподходящ бойлер.  Ние препоръчваме на нашите клиенти консултация със специалист преди избора на бойлер, което със сигурност ще ви спести време, нерви и пари.

Продажба, доставка и монтаж на бойлери за София. Осигурено извозване на стар бойлер и ремонт на бойлери по домовете – 0895 012345 

Електро и ВиК услуги от професионални водопроводчици и електротехници за София 24/7 - Гаматерм ООД.