Изграждане на локално парно на ниска цена

изграждане на локално парно

Фирма Гаматерм ООД ще ви окаже пълно съдействие когато имате нужда от проектиране и изграждане на локално парно за отопление. Ние претворяваме иновативните си идеи в енергийно-ефективни решения за дома ви. Всички използвани от нас продукти и материали за изграждането на отоплителните инсталации са издържани в европейските тенденции.

Създаването на отоплителни инсталации от подобен род налага употребата единствено на първокачествени материали. Може би най-важната част от локалната парна инсталация са тръбите. Нашата фирма окомплектова уреда с тръби от ПЕП или полипропилен с алуминиева вложка, гарантиращи максимално дълъг живот.

Можете да ни потърсите за всичко, свързано с парни инсталации – проектиране на локално парно, изграждане на отоплителна инсталция, ремонт на парна инсталация, мнотаж на всички видове радиатори, абонатни станции и котли на твърдо гориво.

 

  • Проектиране, изграждане, преместване на парна инсталация
  • Доставка и монтаж на всички видове радиоатори

Ремонт и изграждане на локално парно в София

Необходимо е тръбите да бъдат много добре изолирани, за да не се получават ситуации на спукване или протичане в тях. Водопроводчиците на „Гаматерм” много внимателно подбират местата за поставяне на тръбопровода, като винаги се опитват да постигнат висока ефективност на работа. Изолацията на тръбите в парната инсталация обикновено се постига най-добре чрез използването на специални шлауси.

И до ден днешен ние поставяме високо летвата, що се отнася до прецизността в изпълнението на всеки един проект за отоплителна инсталация. Това ни мотивира да разширим кръга си от услуги, включвайки подмяна и ремонт на всички видове радиатори, електрически калорифери, сушилни, нагревателни кабели и рогозки.

Монтаж на парно отопление 

Поправка и монтаж на котли на твърдо гориво, камини, газифициране на сгради, подово и индустриално отопление, вакуумни колектори – с професионалистите от Гаматерм София тези дейности се превръщат в истинско удоволствие.Обадете ни се и ще ви консултираме по поставените от вас въпроси. Извършваме консултации и проектиране на локално отопление. 

Майстор за парно отопление 0895 012345 

Изграждане на локално парно цена след оглед. Изграждане на отоплителна инсталация цена при предоставяне на проект или оглед. Само за София град и област София. 

Парно отопление на газ – ремонт, изграждане и поддръжка!

Панелните радиатори, лири и инфрачервени отоплителни тела за баня, които доставяме, се доставят от доказани световни марки!