Изграждане на локално парно на ниска цена

изграждане на локално парно

Фирма Гаматерм ООД ще ви окаже пълно съдействие когато имате нужда от проектиране и изграждане на локално парно за отопление. Ние претворяваме иновативните си идеи в енергийно-ефективни решения за дома ви. Всички използвани от нас продукти и материали за изграждането на отоплителните инсталации са издържани в европейските тенденции.

Създаването на отоплителни инсталации от подобен род налага употребата единствено на първокачествени материали. Може би най-важната част от локалната парна инсталация са тръбите. Нашата фирма окомплектова уреда с тръби от ПЕП или полипропилен с алуминиева вложка, гарантиращи максимално дълъг живот.

Можете да ни потърсите за всичко, свързано с парни инсталации – проектиране на локално парно, изграждане на отоплителна инсталция, ремонт на парна инсталация, мнотаж на всички видове радиатори, абонатни станции и котли на твърдо гориво.

 

  • Проектиране, изграждане, преместване на парна инсталация
  • Доставка и монтаж на всички видове радиоатори

Ремонт и изграждане на локално парно в София

Необходимо е тръбите да бъдат много добре изолирани, за да не се получават ситуации на спукване или протичане в тях. Водопроводчиците на „Гаматерм” много внимателно подбират местата за поставяне на тръбопровода, като винаги се опитват да постигнат висока ефективност на работа. Изолацията на тръбите в парната инсталация обикновено се постига най-добре чрез използването на специални шлауси.

И до ден днешен ние поставяме високо летвата, що се отнася до прецизността в изпълнението на всеки един проект за отоплителна инсталация. Това ни мотивира да разширим кръга си от услуги, включвайки подмяна и ремонт на всички видове радиатори, електрически калорифери, сушилни, нагревателни кабели и рогозки.

Поправка и монтаж на котли на твърдо гориво, камини, газифициране на сгради, подово и индустриално отопление, вакуумни колектори – с професионалистите от Гаматерм София тези дейности се превръщат в истинско удоволствие.Обадете ни се и ще ви консултираме по поставените от вас въпроси.

Панелните радиатори, лири и инфрачервени отоплителни тела за баня, които доставяме, се доставят от доказани световни марки!