Ремонт на парна инсталация.

Гаматерм ООД предлага услугата монтаж и демонтаж на алуминиеви и стоманени радиатори и лири, ремонт на парно в София. Фирмата разполага с професионално оборудване от висок клас инструменти и квалифициран екип от технически специалисти, които реагират, според конкретната ситуация и се стремят да задоволят индивидуалните изискванията на всеки клиент с гъвкави решения. Монтираме алуминиеви радиатори.

Те представляват сглобка от отделни компоненти , наричани още ребра или глидери. Всеки глидер е лят отделно и впоследствие са съединени. Това е предимство за този тип радиатори, защото така може да се прибавят и отстраняват глидери в зависимост от желанието на клиента с цел да се постигне необходимото количество отдавана топлинна мощност.

 

  • Ремонт на парна инсталация
  • Доставка и монтаж на всички видове радиоатори

Монтаж и демонтаж на радиатори. Ремонт на парно.

Алуминиевите глидери са лесни за монтаж и демонтаж , и са удачни за употреба в така наречените отворен и затворен тип инсталации. Дори биха могли да се ползват в бани и тоалетни вместо лири.

Присъединителното им свързване може да бъде ½” или ¾” в зависимост от конкретната ситуация. Всеки глидер има четири отвора по 1” чрез които може да бъде съединен към друг глидер или към отоплителната инсталация посредством нипел.

Стоманените радиатори са монолитни, а не глидерни и при тях не може да се прибавят или отстраняват елементи. Произведени са от студено валцувана листова стомана с оребрение, което заздравява формата. Свързването им е посредством четири отвора по ½” резба
Максималното експлоатационно налягане е 10 bar., а максималната експлоатационна температура е 110° С

Ремонт на парно. Допълнителни характеристики.

Всеки радиатор има заварени на задната страна планки за монтиране. Радиаторите са с полимерно-прахово покритие, обикновенно в бял цвят.
Всеки радиатор в зависимост от височината и дължината си има различна мощност на топлоотдаване.

Лирата е отоплително тяло, което е направено от стомана, мед или месинг с гаранция за дълготрайност във времето. Вече на пазара лирата е с елегантен дизайн, който би задоволил и най-изтънченият вкус и би се вписал към всеки стил на обзавеждане.

Богата гама от размерите позволява това отоплително тяло да бъде монторано на места, където да не пречи, а именно в коридори, бани, фитнес зали, зад врати и други. За всеки ремонт на парно Гаматерм ООД издава гаранция.

Цени за монаж на радиатори може да разгледате тук

За допълнителна информация може да посетите и нашата нова фирмена страница http://www.gamaremont.com/home/montazh-na-radiatori