Откриване на теч – цена. Отстраняване на теч – цена.

откриване на теч - цена

Гаматерм ООД е специализирана компания в откриването и отстраняването на скрити течове, като по желание на клиента издаваме и констативен протокол след откриване на теч и калкулиране на крайна цена. Ако търсите кой да ви препоръча фирма за откриване на течове с термокамера, ние ще направим това за вас!

Издаването на констативен протокол не е задължително и не е в цената на обследването. Обследващото теча техническо лице разяснява на място на клиентите проблема и го показва нагледно. За тази цел се използва термокамера за откриване на течове.

Констативният протокол се издава при желание от страна на клиента след откриване на течове или липса на такива. Обикновено констативните протоколи се издават, за да послужат пред съседи, фирми за отстраняване на проблема, съд, полиция, застрахователи и др.

Издаваме два вида констативни протоколи: за откриване на теч и за липса на теч.

Гаматерм ООД работи по предварително обявени цени. Цените са с ДДС.

Цени – откриване на теч – ремонт на теч

Такса посещение и консултация – 58 лв.

Обследване за теч на първо помещение до 18 м2 – 140 лв
Обследване на всяко следващо помещение до 18 м2 – 50 лв
Обследване на тераси, балкони и веранди до 12 м2 – 140 лв
Обследване над обявената квадратура- 0,99 лв/м2
Обследване на покриви плоски -0,95 лв/м2
Обследване на скатни покриви-1,19 лв/м2
Обследване на фасади –по договорка
Обследване на калкани – по договорка
Обследване на дограма –по договорка
Обследване на обшивки на покриви-0,90 лв/м

За клиентите желаещи констативен протокол или снимки цените са :

Издаване на Констативен протокол за скрит теч – 66,00 лв/бр
Издаване на цветна снимка формат А4 – 2,60 лв/бр
Издаване на констативен протокол за липса на теч  – 66,00 лв/бр
Цените за отстраняването на теча се изготвят от специален отдел и се изпращат на клиента в писмена форма до 2 работни дни от датата на обследването.

Цените са в български лева и са с ДДС и без включени материали! Такса посещение се добавя към изготвена писмена оферта за диагностика или ремонт. Поради честата промяна на цените на материалите, си запазваме правото на промяна в цените на услугите без предупреждение!

Откриване на теч – цена

В Гаматерм ООД разполагаме със съвременна апаратура уред за откриване на теч на вода  и услугите, които предлагаме са на конкурентна цена. Локализираме точно скрити течове, течове в кухня, теч от тераса, теч от  съседи, теч от покрив, теч от вана, теч в баня, теч от душ кабина, теч от комин, теч от мазе, както и теч от парна инсталация и тръби за парно. Извършваме още диагностика на теч в банята, откриване на теч с ултразвук или използваме термовизионна камера за откриване на течове на топ цена . По желание на клиента се извършва и отстраняване на течове.

Препоръчваме ви откриване на течове София и ремонт на течове от фирма с лиценз и опит!


Имате ли въпроси?

0882285230