Скрито осветление и фасадно осветление - изграждане

скрито осветление

Фирма Гаматерм ООД монтира скрито осветление и фасадни осветителни тела на големи височини с помощта на опитни алпинисти. Нашите работници са оборудвани със собствен транспорт и материали за възможно най-добро поставяне на осветлението. Фасадното осветление на Гаматерм е от най-висок енергиен клас „А” и е издържано в световните тенденции в тази сфера. Нашата компания успешно поставя осветителни тела на къщи, апартаменти, офиси, бизнес сгради, хотели, държавни учреждения, складови бази, промишлени постройки без значение от височината на съответната сграда.

 Специалистите от Гаматерм ООД са с богат опит в проектирането и изграждането на осветление и осветителни инсталации в София и околността. Разполагаме с проектанти и електотехници, които работят заедно и стремежът им е да са винаги на високо ниво. Ние предлагаме на своите клиенти съвремени технологии с високо качество на услугите.

Предлагаме ви следните услуги: скрито осветление, ефектно осветление, битово осветление, промишлено осветление, енергоспестяващо осветление, LED осветление, фасадно осветление, улично осетление, алейно осветление и парково осветление.

  • Изграждане на скрито осветление от опитни специалисти в София
  • Доставка и монтаж на осветителни тела
  • Ремонт на фасадно и стълбищно осветление.

Скрито осветление, фасадно осветление на топ цени

Всяка възложена от вас задача ни стимулира да подобряваме качеството на услугите си и да се стремим към усъвършенстване. Тези факти са в основата на това все повече клиенти да се обръщат към нас и да остават доволни от свършената работа. Прожекторите, които монтираме, са енергийно ефективни, с темперирано разсейващо стъкло и ръчно излят алуминиев корпус. Освен тях, алпинистите ни поставят на голяма височина и осветителни тела с възможност за допълнително вграждане на LED.

Клиентите ни могат да избират между богатия асортимент от цветни крушки и лампички и да създадат свои собствени нестандартни решения.

Нашата фирма предлага и архитектурно осветление, както и осветителни тела за заведения, дискотеки, хотели, басейни. При нас ще намерите и услуги по монтиране на източници на светлина със специално предназначение. Извършваме още ремонт на стлбищно осветление, изграждане на стълбищно осветление, както и преработка на стълбищно осветление с датчици и фотоклетки.

За допълнителна информация може да посетите и нашата нова фирмена страница http://www.gamaremont.com/home/montazh-na-radiatori