Монтаж на панелни радиатори на топ цени

монтаж на панелни радиатори цени

Монтаж на панелни радиатори по нищо не се отличава от монтаж на алуминиев радиатор или чугунен радиатор. Панелни радиатори са радиатори за парно от цели панели. Панелите в един радиатор могат да са един, два или три, като съответно се именуват тип 21, тип 22 и тип 33. Панелните радиатори са известни още като метални радиатори, железни радиатори или стоманени радиатори. Гаматерм ООД извършва монтаж на панелни радиатори на супер цени и с доказано качество.

Под монтаж на панелни радиатори се има предвид захващането на радиатора към стената. Обикновено в комплекта на радиатора има конзоли за монтаж на радиатора към стената. Въпросните конзоли са специални и стават единствено за монтаж на стоманени радиатори. Закрепването на конзолата към стената се извършва с дюбели или анкери в зависимост от вида на материала (тухла, бетон или друг материал). Монтаж на панелни радиатори може да се извърши и на пода, като се използват специални стойки за подов монтаж. Планките за подов монтаж на панелни радиатори не са в комплекта към радиатора и те се закупуват отделно. След закрепване на радиатора към стената или пода се преминава към свързване на радиатора към парната инсталация.

  • Смяна на чугунени радиатори с панелни
  • Супер цени за доставка и монтаж на панелни радиатори

Монтаж на панелни радиатори цени, разстояния, свързване

Монтаж на панелен радиатор до 1200 мм – 88 лв/бр; над 1200 мм – 95 лв/бр;

Монтаж на радиатори за парно цена – 88,00 лева

Фирма за монтаж на радиатори Гаматерм ЕООД София

Монтаж на панелни радиатори, разстояния

При монтаж на радиаторите е важно да се спазят изискванията на производителя. Това са отстояния от пода, разстояние от стената, наклоните на радиатора към системата или към обезвъздушителя и други мерки и габарити. Важно е също и мястото на монтаж на радиатора. Монтаж на панелни радиатори се извършва под прозорците на помещението с цел да се направи завеса и да се увеличи естествената циркулация на въздуха в помещението. При невъзможност за монтаж на радиатори под прозореца се избират специални видове радиатори с различно оребрение.

Свързване на панелен радиатор

Под свързване на панелен радиатор се има предвид съединяване на радиатора с парната инсталация. Свързването на радиатор се извършва чрез монтаж на холендри, удължители, монтаж на спирателен кран, вентил и щуцери. Възможно е да се монтира радиатора без СК или термовентил, като се използва обикновен кран за парно.
Предлагаме доставка и монтаж на панелни радиатори, монтаж на алуминиеви радиатори и лири за баня.
За допълнителна информация може да посетите и нашата нова фирмена страница http://www.gamaremont.com/home/montazh-na-radiatori

Цените са в български лева и са с ДДС и без включени материали! Такса посещение се добавя към изготвена писмена оферта за диагностика или ремонт. Поради честата промяна на цените на материалите, си запазваме правото на промяна в цените на услугите без предупреждение!

Имате ли въпроси?

0882285230