Подово отопление цена за София

Подовите отоплителни системи осигуряват по-висок коефициент на полезно действие на отделената топлина, отколкото алтернативните радиаторни или конвекторни и лиматични системи. Това се дължи на факта, че топлината се движи нагоре в пространството и ни осигурява нужният комфорт и максимална ефективност, което от своя страна нмаля разходите за отопление. Ако сте избрали подово отопление и се интересувате от цена, обадете ни се, за да ни дадете повече информация.

Системите за подово отопление предлагат приятна топлина за краката и цялото тяло, защото създават движение на топлият въздух нагоре и значително намаляват обема на вдигнатият прах, което осигурява по благоприятна среда за прибиваване, особено за хора страдащи от астма или алергии. Подовите отоплителни системи имат минимална консумaция на енергия и са една добра дългосрочна инвестиция.

При този тип отоплителни системи топлинният източник се намира по цялата площ на пода ( нагревателни кабели, електрически реотани или така наречената мрежа от тръби) и това осигурява едно прецизното управление на температурата от електронните термостати. По този начин средната температура в стаята или помещението може да се намали с 1-2°C в сравнение с традиционното отопление с радиатори, което в никакъв случай не намаля нивото на топлинен комфорт. Така се постига по-ниска консумация на енергия и равномерно разпределение на топлината в помещението през цялато протижение.

  • Монтаж на подово отопление в София
  • Настройка и ремонт на подово отопление

Подово отопление цена за монтаж

Подовите oтоплителни системи са икономични и екологични. Намират приложение навсякъде. Те са добро решение, както за жилища, така и за административни сгради, спортни зали и други . помещения. Могат да се монтират във всякакъв вид подови конструкции. По този начин сградите остават напълно свободни за интересни интериорни решения и модерен вътрешен дизайн.

Неудобството от отнемащите място радиатори вече е избегнато.
Системите за подово отопление имат дълъг живот. На практика водещите фирми производители гарантират на нагревателните кабели живот равен на този на сградата, в която са инсталирани.

Гаматерм ООД е специализирана в изграждането на подово отопление. Нашите екипи са от професионални електротехници и водопроводчици за изграждане на електрическо и водно подово отопление. Монтажът може да се извърши на ток и с водна риза, както в пода така и в стените. Ние ще Ви предложим проектиране и изчисление на подово отопление и изчисляване на капацитета и количеството топлина за конкретният обект.

За допълнителна информация може да посетите и нашата нова фирмена страница http://www.gamaremont.com/home/montazh-na-radiatori