Ремонт на бойлер в София

ремонт на бойлер

Ние предлагаме ремонт на бойлер по домовете. Ремонтираме бойлера ви у дома ви на място. Нашите екипи разполагат с всички инструменти и материали за да ремонтират бойлера на място с гаранция. Използваме оригинални резервни части за всяка марка бойлер –  термозащити, нагреватели, терморегулатори, фланци, анодни защити, бойлерни ключове и др.

Най-честата повреда на бойлер е електрическата част. Късите съединения, предизвикани от неправилен монтаж, са доста опасни. Другите опасности произхождат от амортизация на електрическите части, кои то отговарят за включването и изключването на бойлера. Ако те се повредят, трябва да се заменят с нови и не подлежат на ремонт.

Извършваме ремонт на бойлери на място, като отстраняваме следните повреди по бойлери: смяна на нагревател, смяна на фланец, смяна на възвратен клапан, смяна на гарнитура, смяна на анодна защита, смяна на терморегулатор, смяна на бойлерен ключ, смяна на термозащита, смяна на електрически кабели, смяна на тръба топла вода.

 

Ремонт на съществуващ бойлер

Ремомнтът е свързан с подмяна на нагреватели, термоограничители, регулатори, пресостати, фланци – това са услуги, които нашите екипи извършват ежедневно.

Марките бойлери, който отремонтираме и поправяме са: Шишков, Атлантик, Елдом, Елдом инвест, Теси, Матев, Аристон, Фламина, Дипломат, АЕГ, Стийбел Елтрон, и други по рядко срещани марки като Татрамат и Пасифик.

 Всички резервни части за бойлери, които обслужваме са оригинални и са доставенни от вносителя или производителя на определената марка бойлер. Резервните части са с гаранция и при смяна на част, вие ще получите гаранция за извършения ремонт. Нашите екипи извършват заваряне и подмяна на водосъдържатели от неръждаема стомана. Гаранцията на заварката е 6 месеца.

Независимо от вида бойлер е задължително периодично да следите неговото техническо състояние. Ние препоръчваме използването на бойлери от неръждаема стомана или така наречените бойлери от неръждавейка.