Монтаж на бойлер по домовете

монтаж на бойлер

Доставка и монтаж на бойлер. Ако търсите тази услуга, сте попаднали на най-подходящото място – фирма Гаматерм ООД София. От дълги години ние ремонтираме всички видове бойлери, познати на българския пазар, както и отделни повредени части на бойлерите. Доверете ни се, за да бъдете спокойни, че уредът ви ще работи безаварийно за дълъг период от време.

Някои повреди в бойлерите не позволяват уредът да бъде поправен на място. При наличието на такъв проблем, нашите ел техници и водопроводчици ще занесат бойлера ви в сервиза за бойлери на фирмата. След извършването на необходимата операция, наше задължение е да върнем бойлера, да извършим монтаж и да издадем гаранционна бележка.

  • Всичко за бойлерите – доставка, монтаж, ремонт
  • Дежурни специалисти при авария 24/7

Монтаж на бойлер в София. Всичко за бойлерите.

Монтиране и подмяна на нагреватели, термоограничители, регулатори, пресостати, фланци – всички тези услуги са част от нашата дейност. За професионалните ни майстори няма значение обема на бойлера или неговия тип.

Други услуги, за които може да бъде потърсена нашата фирма, са:

  • монтиране на спирателни кранове
  • подмяна на муфи, меки връзки или колена
  • монтаж на серпентина
  • демонтиране на стар бойлер (преместване)
  • зануляване на бойлери

Профилактиката и поддръжката са от определящо значение за по-дългата експлоатация и гарантира безаварийна работа на уреда. 

Предупреждаваме всеки наш потребител да не се опитва да монтира или поправя самостоятелно бойлера си. За да сте напълно сигурни в бъдещата му работа, потърсете професионалистите от Гаматерм ООД. Компанията ни изготвя специални оферти на преференциални цени за лоялните си клиенти. Нашата дейност е локализирана в София и околността. Разполагаме с денонощни специалисти, които ще се отзоват при авария.

Вижте и нашите препоръчителни цени за монтаж на бойлери по домовете.

Тук може да разгледате различни бойлери.

Ние свързваме към електрическата и водопреносната мрежа ел бойлери, високообемни, хоризонтални, вертикални или комбинирани бойлери.

Имате ли въпроси?

0882285230