Смяна на бойлер по домовете

смяна на бойлер

Гаматерм ООД предлага смяна на бойлер София и околностите. Тази услуга се прилага, ако ремонтът на настоящният бойлер е прекалено скъп.

Когато избирате бойлер за дома или офиса си първо трябва да решите какъв ще е според енергията, която ще използвате – газ или ток (все още се срещат домакинства, които ползват този уред и на твърдо гориво).

След това избирате дали бойлера да е акумулиращ (обикновен, обемен) или проточен. Не на последно място трябва да се знае и подходящият обем, мощност и разположение на електроуреда.
Според начина им на монтаж бойлерите биват хоризонтални и вертикални и
подово стоящи .

На нашият пазар най-разпространени и евтини са обикновените
акумулиращи бойлери с голям водосъдържател (казан) и електрически
нагревател. Основният им недостатък са размерите и консумацията на ток,
докато водата достигне необходимата температура.

Важно е покритието на водосъдържателя – тук може да избирате между
стомана /но ако е без защита ръждясва от водата/, поцинкован или
емайлиран балон или със стъклокерамичното покритие. Температурното
разширяване и свиване на метала с времето пропуква защитното му
покритие, затова най-добре е водосъдържателят да е от неръждаема
стомана. Предимствата й са, че издържа на високи температури, устойчива е на корозия, не се отлага варовик.

Смяна на бойлер на преференциални цени

Смяна на бойлер, без значение обемен електрически бойлер, проточен бойлер или бойлер за кухня, се извършва от професионален сервиз за бойлери. Така се гарантира спазване нанеобходимите правила за монтаж и демонтаж на бойлера, а също и свързването на бойлера към водопровода и електрическата мрежа.

Демонтажът на бойлера трябва да се извърши прецизно, като се спазят всички правила – при източен водосъдържател и празен бойлер, демонтаж възвратният клапан на бойлера и тръбата (меката връзка) на топлата вода и други. За да не пропуснете нещо, доверете се на Гаматерм ООД. Нашите опитни специалисти ще извършат демонтажа правилно, а също ще ви консултират за избора на нов бойлер. При направен избор, ние ще извършим смяна на вашия бойлер.

Проточните бойлери  са компактно и безопасно решение. При този вид бойлери водата се нагрява веднага, като преминава през мощен нагревателен елемент. Основното им предимство е, че осигуряват веднага неограничено количество топла вода без прекъсване.

Независимо от вида бойлер е задължително периодично да следите неговото техническо състояние. Ние препоръчваме използването на бойлери от неръждаема стомана или така наречените бойлери от неръждавейка.

Бойлерът трябва винаги да в добро техническо състояние, така той е по-надежден и икономичен. http://www.gamaremont.com/

Имате ли въпроси?

0882285230