Смяна на спирателен кран и редуцир вентил

смяна на спирателен кран

Гаматерм ООД София е лицензиран представител на редица водещи фирми, търгуващи с батерии, смесители, кранове и редуцир-вентили. Ние ви предлагаме услуги като смяна на спирателен кран и смяна на редуцир вентил, както и други услуги, свързани с водопровод и канализация.

При случай на необходимост от подмяна на спирателен или сферичен кран във ВиК инсталацията ви, не се колебайте да потърсите работник на фирмата ни. Той ще дойде много бързо до вашето населено място и ще смени крана ви с първокачествен такъв.

Нашата фирма се занимава със смяната на кранове както на мивки, така и на тръбопроводи, независимо от техния цолаж.

 

  • Подмяна на спирателни кранове от ВиК майстори в София
  • Смяна на редуцир вентили на разумни цени
  • Денонощни услуги, свързани с водопровод и канализация

Монтаж на редуцир вентили и кранове

За редуцир вентила трябва да знаете, че той е устройство, което има за цел да намали налягането от водопровод, тръбопровод или бутилка към дадено устройство, уред или друг тръбопровод. Чрез редуцир вентила налягането се редуцира до по-ниски стойности. Редуцир вентилите се използват при работа с течности и газове, когате е нужен регулатор на налягането.

Всеки кран или редуцир вентил, който е монтиран от нас, има антикорозионна защита и е със сертификат за качество и произход. Някои редуцир-вентили се произвеждат с възможност за добавяне на манометър за измерване на налягането. Опитните майстори на Гаматерм ООД  се справят лесно с подмяната и на манометри и възвратни клапани.

Монтираме и заменяме редуцир вентили за вода, бойлери, газ, както и на редуцир-клапани под ниско и високо налягане.

Запазете своя час за оглед и консултация на телефон 0882 285 230. Доверете се на опитни ВиК майстори за разрешаване на вашите проблеми.

С вентилите, клапаните и крановете на Гаматерм София, вашата водопроводна инсталация ще бъде винаги в пълна изправност.