Доставка и монтаж на котли в София

Гаматерм ООД предлага доставка и монтаж на котли – различни видове. Ние разполагаме с професионално обучени специалисти за монтаж и поддръжка на котли на твърдо гориво, газови котли и котли на ток-електрически. Наш специалист ще Ви посети и ще получите консултация за възможностите, които предлагаме, съобразявайки се с конкретната ситуация. Още преди много години хората са се отоплявали с печки на твърдо гориво.

Днес ситуацията е същата, но вече доста съвременена. С развитието на
новите технологии се налага отоплението с парно, чрез една обща горивна
камера (котел) и система от тръби и радиатори.

Ние ви предлагаме проектиране и изграждане на цялостни отоплителни системи,  монтаж на различни видове котли на ток, газ или на твърдо гориво, монтаж на радиатори, поддръжка на отоплителни инсталации, изграждане и настройка на абонатни станции, ремонт на парно.

  • Котли на твърдо гориво - доставка и монтаж на котли
  • Настройка и поддръжка на котлета на ток, газ или твърдо гориво.

Монтаж и ремонт на котли и радиатори.

Този вид отопление има своите предимства. Прилага се при еднофамилни къщи и малки кооперации. Използва се само една камера за горене, която в зависимост от енергийният източник (газ, ток или твърдо гориво), изисква повече или по-малко грижи и почистване.

Чрез система от тръбна инсталация и радиатори се отоплява цялото жилище. Монтираните вентили позволяват подаваната топлина да се регулира съобразно нуждите на отделните помещения. По този начин се реализират икономии. Освен отопление на жилището може да се осигури и топла вода за битови нужди.

Едни от най-популярните производители на котли у нас са фирмите Ерато, и Дипломат. Освен котел от български производители, можете да избирате и от широка гама вносни котли – чешки, турски, руски, китайски. Гаматерм ЕООД издава гаранция за извършеният монтаж на котли, покриваща се с продължителността на гаранцията на производителя.

Продажба и монтаж на радиатори за София, безплатна доставка до дома на клиента. Ремонт на алуминиеви радиатори.