Монтаж на климатик цена в София

Ние предлагаме услугата монтаж на климатик на изгодна цена с гаранция! Климатикът е съоръжение, което съпътства всяко домакинство в днешни дни. Историята му е древна. Подобно тяло е изобретено още по времето на персите. Процесът на климатизация служи за изсушаване, охлаждане и затопляне. Главната цел на климатика е да регулира температурата на въздуха и да подобрява качествата му. Изборът му като отоплително тяло е екологичен и предпочитан от все повече хора и за всякакъв тип сгради.

Видове климатици и цени 

Конвенционален – стандартен, работи на режим включване и изключване. Цена между 650 – 4500лв;

Инверторен – по-висока цена, защото мощността се регулира автоматично, консумацията на ток е намалена; Ориентировъчна цена – 999-2500лв;

Хиперинверторен – характеризира се с висока цена и висок енергиен клас; Цена между 800 и 2000 лв;

Подов – името подсказва, че е подходящ за монтаж близо до под, под прозорец или до легло. Безшумен, функционален, без образуване на конденз, затопля равномерно; Цена между 1200 и 7000лв;

Таванен – използва се, когато няма възможност за монтиране върху стена; Цена между 1000 и 8000 лв;

Касетъчен – най-често се монтират върху окачени тавани, функционални са и се използват в офиси, зали и нестандартни помещения; Цена между 1000 и 9500 лв;

Канални – използват се за скрит монтаж; Цена между 1500 и 8700 лв

Колонни – предназначени за помещения над 100 кв.м., имат висока мощност;  Цена между 2300 и 8500 лв;

Мобилни – използват се неограничено, състои се от вътрешно тяло, често

се използват за охлаждане; Цена между 600 и 1500 лв;

Мултисплит системи – използва се при проблемно решение. Има висока ефективност, ниски нива на шум и се използва при комбинирани решения между вътрешно и външно тяло. Цена между 1500 и 9000 лв.

Изборът трябва да става въз основа на обитаваното помещение, вида сграда, колко човека живеят, колко е голямо помещението, цената, индивидуалните нужди.

Цените варират в зависимост от вида климатик и допълнителните екстри към него като Wi-Fi.

Известни марки климатици са General и Fuji Electric, Daikin, Panasonic, Toshiba,, Midea, Chigo и още много други

  • Монтаж на климатик на ниски цени за София
  • Сервиз за климатици

Монтаж на климатик цена

Цената за монтаж на климатик е между 180 и 500 лв в България. В зависимост от другите дейности /вкопаване в бетон – 15 лв, пробиване на отвори – 20-30 лв, удължаване на инсталация – 20-50лв, автовишка – допълнително изчисляване цената може да бъде променена от зададената първоначално.

При закупуването от магазин често има предложена оферта към климатика за доставка до дома – 25-45 лв и сглобяването на климатика – 180-300 лв).

За допълнителна информация може да се свържете с нас на посочените телефони.