Монтаж на конвектори в София

монтаж на конвектори

Монтаж на конвектори, електрически радиатори и отоплителни уреди е процес, който е основополагащ за дейността на фирма Гаматерм ООД. Конвекторът притежава значително по-голяма мощност от обикновените радиатори за отопление и успява да загрее съответното помещение много по-бързо. Поради този факт тези уреди намират все по-голямо приложение в домакинствата, но монтажът на конвектори трябва да бъде извършен единствено от правоспособни техници. Топлоизточника на конвектора е вода, а не фреон, който тече в топлообменника на климатиците, например. По този начин може лесно да бъде регулирана икономията на гориво. Нашите работни групи могат да изпълнят индивидуална поръчка за скрит монтаж на конвектора.

Ние сме специалисти и в обезвъздушаването на всякакви отоплителни инсталации – процес, който е от огромна важност за правилното функциониране и ефективността на уреда. Нашите техници откриват и отстраняват течове по инсталациите, пълнят и източват течности от отоплителните инсталации и правят периодична профилактика.

  • Продажба и монтаж на конвектори
  • Продажба и монтаж на електрически радиатори

Продажба и монтаж на радиатори и конвектори

Ел техниците ни монтират всякакъв вид конвектори – подово-стенни, таванни, водни, вентилаторни, панелни, газови. Те разполагат със собствен транспорт и техника за бързата доставка и монтиране на лъчисти нагреватели, панелни радиатори или радиатори тип „конвектор”.

Съществуват програмируеми конвекторни радиатори с термостат и светлинни индикатори с иновативен дизайн. Компанията ни успешно се справя с монтирането на тези отоплителни тела, както и на други по-рядко срещани – с два нагревателя, с блиндирани стъкла, топловъздушни завеси.

Всички продукти, с които Гаматерм ООД работи са защитени от влага и мухъл и могат да бъдат монтирани във всяко помещение. При получаване на проблем в електрониката или пусковите устройства на отоплителните тела, не се колебайте да потърсите помощ от нашата фирма. Свържете се с нас на тел. 0882 285230 и ние ще ви консултираме.

Гаматерм ООД предлага на своите клиенти монтаж и ремонт на електроуреди на преференциални цени.