Енергоспестяващо осветление - проектиране

енергоспестяващо осветление

От самото си създаване фирма „Гаматерм София” се грижи за комфорта и спокойствието на всеки свой бъдещ или настоящ клиент. За да създадем максимално добри условия за вашето осветление, ние проектираме първокачествено енергоспестяващо осветление – осветителни системи, уредби, светодиодно осветление. Всички наши продукти спестяват голяма част от електричеството ви, като в процентно отношение варират между 30 и 60 % енергийна ефективност.

Основно предимство на енергоспестяващото осветление на „Гаматерм ООД” е и възможността за значително по-лесна инсталация на продуктите. Те имат и значително по-продължителен „живот” от обикновеното осветление, а дори и след като не могат да бъдат използвани, се рециклират в природата. Светодиодното осветление, което проектираме и изграждаме е напълно безвредно за хората и околната среда – не излъчва вредни емисии.

Допълнителен фактор, който дава предимство на нашите осветителни тела и системи, е влаго и удароустойчивостта им. Нашите специалисти разработват високотехнологични компоненти, които не се нуждаят от поддръжка или ремонт.

  • Проектиране и изграждане на енергоспестяващо осветление
  • Доставка и монтаж на осветителни тела в София
  • Гаматерм ООД - LED осветление, стълбищно осветление

Енергоспестяващо осветление - продуктов каталог

Продуктовият каталог http://www.gamaremont.com/elektrotehnik/remont-na-stalbishtno-osvetlenie  на Гаматерм ОДД включва следните енергоспестяващи осветителни тела:

–  LED лампи и крушки

–  градинско, парково и улично осветление

–  светещи табла, реклами и билбордове

–  вътрешно светодиодно осветление

–  соларни осветителни тела

–  LED прожектори и контролери

–  аварийно осветление

– лед стълбищно осветление с датчици и фотоклетки 

–  допълнителни компоненти за осветителните тела

Ако се обадите на телефоните за контакт в сайта ни, ще получите и професионални съвети за това как да пестите електроенергия и колко точно ще спестите при избора на продукт от нашия каталог. Избирайки енергоспестяващото осветление на Гаматерм ООД София, вие полагате грижа за околната среда и осигурявате по-добро бъдеще за нашата природа. Нашите специалисти ще ви консултират по всички въпроси, свързани с енергоспестяващо осветление и осветителни тела.

Доверете се на Гаматерм ООД! Ние мислим за природата!