Монтаж на пералня София

монтаж на пералня София
Професионален монтаж на пералня София с гаранция 24 месеца. Необходимостта от пералня се налага и от забързаното ежедневие и липса на достатъчно време. Липсата на технически способности и време налага да се доверите на опитен водопроводчик за монтаж на пералня София. Пералнята спестява време и е удобство, като гарантира качествено пране за кратко време. Някои перални машини се предлагат с вградена сушилня.

Всички перални се продават в пълен комплект – маркуч за чиста вода, маркуч за отпадна вода и всички части към пералнята. В комплекта към пералнята има и инструкция за монтаж и експлоатация. Всеки решил да монтира пералнята си сам е длъжен да прочете и разучи подробно инструкцията за монтаж. Останалите могат да повикат водопроводчик или професионална фирма за монтаж на перални, каквито можем да ви предложим.

  • Монтаж на пералня София
  • Доставка и монтаж на всички видове перални

Монтаж на пералня от водопроводчик

Преди да започне монтажа на пералнята е необходимо да се избере място, като мястото трябва да е в близост до извод на студена вода, извод на канал и евентуално електрически контакт, за да включим машината.

Свързване на пералня към канализация и водопровод не е съвсем лесно. За правилен монтаж на пералня, трябва машината да е стъпила здраво на пода и да не се пързаля и клати, като много важно условие е да е поставена правилно, т.е да няма страничен наклон. Нивелирането е важно. При неправилно нивелиране пералнята ще задържа вода и ще вмирисва дрехите.

Неправилно изградени свръзки на канала и водопровода, както и свързване на пералнята към водопровода и канала могат да доведат до скрити течове!

Монтаж на пералня София. Ремонт на перални.

Първо отворете капака на пералнята и извадете всички части. Вътре в барабана са маркучите и всичко необходимо за монтажа.
Маркучите са стандартна дължина и при евентуално по-дълго хразтояние трябва да ги заменим с по-дълги или да ги удължим. Желателно е удължаването да не се прави с тиксо, скоч или други наръчни материали, с предназначените  за целта снадки и преходи.

След като сте подвързали пералнята към чистата вода, канали и тока следва изваждането на транспортните пръчки. Ваденето на транспортните пръчки е задължително. Тези транспортни шини държат барабана на пералнята за да не се повреди по време на транспорта, но след това те придържат барабана и така пералнята ви няма да работи или по точно ще работи, но няма да пере и ще вибрира страшно.

Когато всичко до тук е изпълнено по указания от инструкцията следва нивелиране на пералнята. Нивелирането при някои модели се извършва от четирите крачета, а при други само от двете предни крачета на пералнята.

 Монтаж на пералня цена

Монтаж на пералня цена от 88,00 лева с включено свързване към водопровода при изградени излази.  Монтаж на пералня за вграждане цена 168,00 лева. Свързване на пералня към канализацията при изградени изводи.

Възможно е свързване на пералня към сифон или изграждане на ВиК изводи.

За клиентите ни от град София предлагаме доставка и монтаж на пералня с извозване на старата!

Монтаж на пералня София от Гаматерм ООД. Доверете ни се! Професионални ВиК услуги София цена – 58,00 лева.

Цените са в български лева и са с ДДС и без включени материали! Такса посещение се добавя към изготвена писмена оферта за диагностика или ремонт. Поради честата промяна на цените на материалите, си запазваме правото на промяна в цените на услугите без предупреждение!


Имате ли въпроси?

0882285230