Доставка и монтаж на климатик на ниска цена

доставка и монтаж на климатици

Фирма „Гаматерм ООД” предлага оптимални и краткосрочни решения при възникване на проблем във вашия климатик или при необходимост от доставка и монтаж на климатик. В огромната складова база, с която разполагаме, се помещават различни видове климатици. Сплит и мулти сплит климатици, инвертори, подово-таванни и стенни климатици от най-висок клас.

Всички предлагани от нас климатици и климатични системи са последна дума на техниката и са енергоспестяващи.

Компанията ни разполага с перфектно обучени специалисти, които извършват подмяна на компресори на климатици, ремонт на електронни платки, подмяна на вентили. Всеки бивш или настоящ клиент на Гаматерм може да потърси помощ от нас. Ако се нуждае от зареждане на своя климатик, подмяна на въздухопочистващи филтри или поправка на кондензатори, доверете ни се.

 Ако климатикът или климатичната инсталация не бъде перманентно почиствана, това може да навреди сериозно на функционалността им. Нашата фирма знае отлично този факт и заради това ви предлага да се възползвате от атрактивното ни предложение за абонаментна поддръжка и почистване на климатиците.

доставка и монтаж на климатици София

Доставка и монтаж на климатик на изгодни цени

Техниците ни ще се справят без проблеми и при повикване за демонтаж (преместване) на климатик дори на по-труднодостъпни места.

 „Гаматерм” е предпочитаният избор за все по-голям брой потребители у нас, тъй като използва знанията на работниците си за по-рядко търсени манипулации в климатиците.

Типичен пример за подобни услуги са: замяна на бобина на четирипътен вентил, поправка на пусков кондензатор, пълнене на фреон с електронна везна. Също така извършваме и проверка на ел връзките на уреда.

 Освен с поправката и доставката на климатици, нашата фирма се занимава и с ремонт на влагоуловители, аспиратори, вентилатори, термопомпи и вентилационни системи. Отскоро предлагаме доставка и монтаж и на интерфейсни модули за свързване на електромери. Тяхната функция е да отчитат разделно консумираната ел енергия във вашия дом.


Имате ли въпроси?

0882285230