Откриване на теч без къртене - фирма за установяване на скрит теч

Течове в сградите се получават с течение на времето времето. ВиК инсталацията остарява,  хидроизолацията, покрива и банята също. Отстраняването на видим теч на лесно достъпно място е лесна водопроводна задача с която се справя всеки водопроводчик с опит и добри инструменти. Проблемът с течовете е на лице при наличие на теч и наличиена видими щети и нейзвестно място на аварията. Този тип течове се нарича скрити течове и се откриват доста трудно. Важното в процеса на откриване на теча е да се спести хаотично къртене и разбиване. Откриване на теч без къртене се извършва с апаратура и уреди. При течове с неясна локация проблема с откриването е сериозен, понеже те може да са предизвикани от водопровод на студена или топла вода, тръбопровода на парната инсталация, канала на помещението, вертикалните щрангове, неуплътнени фуги или повреден хидроизолационен слой.

откриване на теч без къртене

Откриване на теч без къртене с термографска камера

За установяване на течове без къртене най-често се използва термографска камера и други съпътстващи и спомагателни уреди и апаратура. Термокамерата открива лесно и точно мястото на теча, което позволява бързо и евтино отстраняване на проблема. Защо е желателно теча да се търси без да се кърти става ясно като погледнем цените на ремонтите.

Ние от Гаматерм ООД предлагаме установяване на течове без къртене с термокамера и друга апаратура. Разполагаме с обучени термографи, термокамери от марката Флир и сертификат за намиране на скрити течове, както и термография на сгради и други обекти. Разполагаме с човешки ресурс и апаратура за откриване на течове без къртене за цялата страна.

За да олесним клиента, след установяване на теча ние предлагаме и оферта за неговото отстраняване. Разполагаме с екипи от водопроводчици за отстраняване на теча. При отстраняване на аварията предлагаме и % отстъпка. Извършваме и възтановяване на работната площадка – лепене на плочки, боядисване и шпакловане на стени.

Откриване на теч от съседи, от баня на съсед, тераси, балкони и покриви. 

Цени за откриване на течове може да видите тук .