Смяна на радиатори в София

Гаматерм ООД е компания с традиции и дългогодишен опит в сферата на
проектирането, ремонта и изграждането на отоплителни  инсталации и смяна на радиатори в жилищни, административни и обществени сгради, котелни централи за производствени халета. Нашите специалисти могат да ви предложат и изграждане на парни инсталации, котли, камини, лири, радиатори и бойлери, помпи, термопомпи, бойлери със серпентина и бойлери без серпентина и други елементи изграждащи отоплителната система.

Изчисляване на радиатори и писмена оферта за смяна на старите Ви радиатори с нови!

Фирмата ни използва богата гама от елементи за изграждане на отоплителни и водопроводни инсталации. Продуктите, които ползваме и препоръчваме на нашите клиенти включват имената на производители, доказали във времето своята ефективност и качество. Стараем се да предложим на клиентите си европейско качество, съчетано с коректно отношение и професионализма на нашите квалифицирани специалисти при смяна на радиатори

смяна на радиатори София

 • Всичко за отоплителните инсталации
 • Смяна на радиоатори, ремонт на парно в София
 • Изграждане и поддръжка на парни инсталации

Смяна на радиатори и ремонт на парно.

Ако имате нужда от опитни специалисти за смяна на радиатори, ремонт на парна инсталация, инсталация на радиатори, цялостно изграждане на отоплителна инсталация, монтаж на панелни или алуминеви радиатори, монтаж и настройка на абонатна, смяна на радиаторите на Топлофикация и всичко друго, свързано с отоплителните инсталации, доверете ни се. Обадете се на 0882 285 230 и запишете час за консултация. Нашите специалисти ще ви консултират, ще намерят най-изгодното и ефективно решение в кратък срок.

Гаматерм ООД разполага с оборудване от висок клас съвременна апаратура и опит в проектирането, изграждането, гаранционното и след гаранционно обслужване на отоплителни и газови инсталации. Разполагаме с обучени екипи от професионалисти за сервиз и обслужване на изградените от нас отоплителни инсталации и монтирани уреди и компоненти към тези отоплителни системи. Именно за това нашата фирма е водеща в сферата на водопроводните и отоплителни услуги.

Доверете ни се. Ние сме фирма за монтаж на радиатори и Ви предлагаме пълен комплект от съответната услуга – от проучването, през проектирането и изграждането до поддръжката на Вашата отоплителна система.

 • Извършваме :
  Смяна на радиатор за парно цена 88,00 лева
 • сваляне на радиатор
 • монтаж на радиатори цена 88 лева
 • изчисляване на радиатори
 • ремонт на радиатори за парно София
 • ремонт на чугунени радиатори
 • преместване на радиатор цена по споразумение след предварителен оглед

Предлагаме още доставка и монтаж на алуминиеви радиатори, продажба и монтаж на радиатори, като издаваме и протокол за смяна на радиатори.

Имате ли въпроси?

0882285230