Смяна на радиатори в София

Гаматерм ООД е компания с традиции и дългогодишен опит в сферата на
проектирането, ремонта и изграждането на отоплителни  инсталации и смяна на радиатори в жилищни, административни и обществени сгради, котелни централи за производствени халета. Нашите специалисти могат да ви предложат и изграждане на парни инсталации, котли, камини, лири, радиатори и бойлери, помпи, термопомпи, бойлери със серпентина и бойлери без серпентина и други елементи изграждащи отоплителната система.
 

Фирмата ни използва богата гама от елементи за изграждане на отоплителни и водопроводни инсталации. Продуктите, които ползваме и препоръчваме на нашите клиенти включват имената на производители, доказали във времето своята ефективност и качество. Стараем се да предложим на клиентите си европейско качество, съчетано с коректно отношение и професионализма на нашите квалифицирани специалисти.смяна на радиатори

смяна на радиатори София
  • Всичко за отоплителните инсталации
  • Смяна на радиоатори, ремонт на парно в София
  • Изграждане и поддръжка на парни инсталации

Смяна на радиатори и ремонт на парно.

Ако имате нужда от опитни специалисти за смяна на радиатори, ремонт на парна инсталация, цялостно изграждане на отоплителна инсталация, монтаж на панелни или алуминеви радиатори, монтаж и настройка на абонатна и всичко друго, свързано с отоплителните инсталации, доверете ни се. Обадете се на 0882 285 230 и запишете час за консултация. Нашите специалисти ще ви консултират, ще намерят най-изгодното и ефективно решение в кратък срок.

Гаматерм ООД разполага с оборудване от висок клас съвремена апаратура и опит в проектирането, изграждането, гаранционното и след гаранционно обслужване на отоплителни и газови инсталации. Разполагаме с обучени екипи от професионалисти за сервиз и обслужване на изградените от нас отоплителни инсталации и монтирани уреди и компоненти към тези отоплителни системи. Именно за това нашата фирма е водеща в сферата на водопроводните и отоплителни услуги.

 

Доверете ни се. Ние Ви предлагаме пълен комплект от съответната услуга – от проучването, през проектирането и изграждането до поддръжката на Вашата отоплителна система.