gama_baner

За повече информация:

ГАМАТЕРМ ООД
тел.: 0882 285 230
тел.: 02 444 87 78

Професионални термографи

Откриване на теч

Термокамера

Стълбищно осветление София

( Оценка 5.0 ) от ( 1 отзив )

Стълбищно осветление СофияОсветеността на местата за общо ползване – стълбищното осветление в многоетажните и обществени сгради е от съществено значение за ежедневието на обитателите им. Не съществува човек, на който да не е познато чувството за страх и повишено внимание при слизане и качване по неосветено стълбище, поради опасността от получаване на различни травми. Неприятно е чувството и при преминаване през недобре осветено помещение.

Осветеното стълбище не предизвиква такива неприятни усещания, нито у възрастните, нито у децата, а напротив, добавя чувство на увереност в техните действия. Съществуват различни варианти за качествено и едновременно икономично осветяване на стълбища, които професионалистите от фирмата за осветление в София ще ви предложат и монтират подходящото стълбищно осветление в зависимост от вашите нужди и изиисквания. Техниците не само могат да монтират ново стълбищно осветление, да подменят старото с по-ефективно и енергоспестяващо, съвременно и модерно, но ще извършат и необходимия ремонт, профилактика и сервизно обслужване на вече съществуващото осветление.

 

Сред най-популярното стълбищно осветление, това е класическото – на тавана, стенно, местно (локално). За постигане на енергоспестяване, професионалните електротехници от фирмата могат да преобразуват стандартното осветления с реле в осветление с датчици за движение или светодиоди. Те реагират на присъствие и включват осветлението само тогава, когато наистина има необходимост. То ще ви спести и неприятностите от ремонт на залепнал бутон и досадния стълбищен автомат, за които често съседите не желаят да дават пари.

Освен ремонт, специалистите могат да ви предложат и различни варианти на декоративно осветление. Електротехниците могат да ви монтират и осветление на външни стълби. Едно специфично осветление, изискващо поставяне и използване на такива ел. уреди и поддържащи изолации, издържащи на студ и замръзване.

Каквато и услуга, свързана с осветлението на вашето стълбище да изберете, то се съобразете с това, че се изисква решаването на сложна инженерно-дизайнерска задача, решението, на която изисква квалифициран специалист. Електротехниците на фирмата за стълбищно осветление в София имат богат опит с монтаж и ремонт на осветление не само в жилищни сгради, а и в офиси и ресторанти, производствени и складови помещения. Вие ще получите отлично изпълнена работа на разумни цени, както и всички необходими консултации и препоръки за използването. Разгледайте нашия сайт и поръчайте съответния специалист, който ще помогне стълбището да се превърне във функционално, осветено, удобно и безопасно. В същото време осветлението ще бъде естетично и хармонично, за да се вписва в стилистиката на вашия дом.

Ремонт на стълбищно осветление София, преработка на стълбищно осветление с гаранция и монтаж на датчици за движение и фотоклетки с гаранция.

rss1 facebook google